Električarski radovi

ELEKTRIČARSKI RADOVI

U sklopu gradnje kuće, adaptacije stana ili poslovnog prostora, nudimo kompletne elektroinstalaterske radove. Pod izvođenjem elektroinstalaterskih radova podrazumijeva se:
- nabava elektromaterijala
- ugradnja i spajanje elektromaterijala u elektroinstalacijama

Vrste elektroinstalacija su električne instalacije jake struje i električne instalacije slabe struje. Električne instalacije jake struje obuhvaćaju priključak, elektroenergetski razvod te kompletnu niskonaponsku instalaciju objekta. Električne instalacije slabe struje obuhvaćaju telefon, strukturno kabliranje (LAN), portafon, videonadzor i sl., uvođenje potrebnih intalacacija potrebnih za internet. Pravilnim izborom osigurača i električnih vodiča možete biti sigurni da će kompletna instalacija ispravno funkcionirati i da neće postojati opasnost za vas i vaše ukućane. Na sve izvedene elektroinstalaterske radove dajemo garanciju. Prije izvođenja elektroinstalaterskih radova, najvažnije je odrediti pozicije priključnih mjesta.
Priključnim mjestima smatraju se:
- utičnice
- prekidači
- antene
- portafoni
- internet
- videonadzor i sl.

Osim priključnih mjesta, potrebno je voditi računa i o razmještaju rasvjetnih tijela. Pravilnom rasvjetom moguće je istaknuti prednosti, ali i prikriti Nedostatke u prostoru. Osim centralnog osvijetljenja koje se uglavnom nalazi na sredini stropa, poželjne su još minimalno dvije do tri dodatne pozicije Koje se zavisno od namjene postavljaju na strop ili zid. Nakon rasvjete, planira se pozicioniranje utičnica i prekidača za što je potrebno makar otprilike unaprijed znati raspored namještaja i kućanskih aparata. Nudimo vam savjete i ideje oko razmještaja priključnih mjesta i rasvjetnih tijela prije samog početka izvođenja radova kako biste u konačnici bili u potpunosti zadovoljni vašom kućom.